Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2018.

23:40

Bejl: Ovo mora da je najbolji gol u istoriji finala Lige šampiona

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl kaže da su njegove makazice najbolji gol u istoriji finala Lige šampiona, ali da je pre svega srećan zbog pobede.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Bejl: Ovo mora da je najbolji gol u istoriji finala Lige šampiona
Getty images

Real je pobedio Liverpul 3:1 u finalu Lige šampiona, a Bejl je bio heroj madridske ekipe, slično kao i u finalu 2014. godine protiv Atletika.

Samo 122 sekunde od trenutka kada je ušao u igru u 61. minutu dao je prvi gol makazicama.

Svoj drugi za 3:1 je postigao u 83. ali je tom pogotku šurovala i katastrofalna greška Lorisa Karijusa na golu Liverpula.

"Naravno, bio sam razočaran što nisam počeo utakmicu jer mislim da sam zaslužio, ali trener odlučuje. Najbolje što sam mogao je bilo da uđem i napravim razliku i to sam uradio. To mora da je najbolji gol u finalima Lige šampiona, nema veće scene. Ipak, srećan sam samo zbog pobede", rekao je Bejl za BT sport posle utakmice.

"Znamo šta smo postigli i koliko smo bili dobri. U ligi je bilo razočaravajuće, ali smo osvojili LŠ. Sezona je na kraju ispala sjajna. Pustili smo ostale da pričaju, znamo koliko smo bili željni u svlačionici, koliko smo dobro pripremljeni i motivisani bili", dodaje Bejl.

On je praktično odlučio dva finala Lige šampiona u korist Reala, ali je zbog povreda i povremeno bleđih izdanja često na udaru kritika u Madridu. Zbog toga je sve češće bio na izlaznim vratima Santjago Bernabeua.

"Moram da igram iz nedelje u nedelju a to se ove sezone nije dešavalo. Bio sam povređen, ali sam sada spreman. Moram da sednem ovog leta sa svojim agentom i da pričamo o sadašnjoj situaciji", kaže Velšanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve