Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2018.

16:32

Argentina ostala bez prvog golmana za Mundijal

Prvi golman reprezentacije Argentine i član Mančester Junajteda Serhio Romero propustiće Svetsko prvenstvo u Rusiji zbog povrede kolena.

Izvor: B92

Autor:B92

Argentina ostala bez prvog golmana za Mundijal
Foto: Getty images

Romero je bio na prvobitnom spisku selektora Horhea Sampaolija, ali je zbog povrede na treningu u klubu Fudbalski savez Argentine objavio da neće biti u sastavu "gaučosa".

Ovaj 31-godišnji čuvar mreže, koji je branio prošlo finale Mundijala kada je Nemačka savladala Argentinu u produžecima, iz istog razloga proteklog vikenda nije bio na golu Junajteda protiv Čelsija u borbi za pehar FA kupa.

Umesto njega poziv je dobio Nahuel Gusman, golman meksičkog Tigresa, i za mesto medju stativama boriće se sa Vilijem Kabaljerom (Čelsi) i Frankom Armanijem (River Plata).

Argentina će na SP u Rusiji igrati u grupi sa Islandom, Hrvatsom i Nigerijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve