Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2018.

18:00

Probaće da 'ukroti' Nejmara – Tomas Tuhel je novi trener PSŽ

Nemački trener Tomas Tuhel novi je šef struke Paris Sen Žermena, objavio je francuski klub.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Probaće da 'ukroti' Nejmara – Tomas Tuhel je novi trener PSŽ
Getty images

Bivši trener Borusije Dortmund potpisao je ugovor na dve godine sa pariskim klubom u kom će mu jedan od prvih zadataka biti za zadrži Nejmara, ali i stavi pod kontrolu njegovo ponašanje.

Još ranije se znalo da će pariski klub napustiti Unaj Emeri, a Tuhel je do sada figurirao samo kao kandidat.

"Sa velikom radošću, ambicijom i ponosom se pridružujem velikom klubu kao što je PSŽ. Radujem se saradnji sa sjajnim igračima od kojih su neki najbolji na planeti. Sa svojim stručnim štabom ću uraditi sve da pomognem timu da svoje granice pomeri na najviši nivo. Ima potencijala u Parizu i najuzbudljivije je što je sada taj izazov poveren meni", rekao je Tuhel.

Četrdeset četvorogodišnji trener je nasledio Jirgena Klopa na klupi "Milionera" kada je ovaj otišao u Liverpul 2015. godine, a pre toga je pet sezona vodio Majnc.

Unaj Emeri će svoju poslednju utakmicu kao trener PSŽ odigrati protiv Kaena, a zamera mu se što nije otišao korak dalje u Ligi šampiona. PSŽ je ove sezone ispao u osmini finala od Reala iz Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve