Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.05.2018.

09:08

Valverde o 'El Klasiku': Sreća pa nismo imali VAR...

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da bi "El Klasiko" dugo potrajao da je u Španiji uvedena VAR tehnologija.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Valverde o 'El Klasiku': Sreća pa nismo imali VAR...
Getty images

Barselona i Real su podelili po bod posle 2:2 na Kamp Nou i 90 minuta u kojima je bilo brojnih sudijskih grešaka koje su direktno uticale na rezultat.

Neke od tih situacija su bile faul Suaresa nad Varanom kod drugog gola Barselone, očigledan penal Đordija Albe nad Marselom ili start Gareta Bejla nad Umtitijem.

Osim toga, Barselona je drugo poluvreme igrala sa igračem manje jer je isključen Serđi Roberto koji je pesnicom udario Marsela.

"Čudi me da je Serđi udario Marsela u lice znajući kakav je. Sreća pa nismo imali VAR inače bismo još uvek igrali tu utakmicu", rekao je Valverde španskim medijima posle utakmice, osvrćući se na brojne situacije koje bi zahtevale pregledanje snimka.

"Dobro smo počeli utakmicu ali nas je Real kažnjavao svaki put kad bismo izgubili loptu. Igra je bila komplikovana zbog kartona, a mi smo se borili i sa činjenicom da imamo igrača manje. Cenim trud svog tima koji je igrao protiv Real Madrida, a ne bilo kog drugog tima. Nismo se povukli iako smo morali da igramo kompaktno sa četvoricom pozadi i trojicom u sredini", rekao je Valverde.

Da podsetimo, Barselona je povela golom Suaresa iz desetog minuta. Već do 15. je izjednačio Kristijano Ronaldo iz peterca. Barsa je prednost vratila u 51. minutu posle sjajnog gola Mesija, a Bejl je u 72. jednako atraktivnim udarcem postavio konačnih 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve