Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2018.

13:30

Rivaldo: Čuo sam da će Nejmar u Real, tamo će postati najbolji

Bivši brazilski fudbaler Rivaldo rekao je da njegov zemljak Nejmar mora da ode iz Pari Sen Žermena ako želi da postane najbolji igrač na svetu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Rivaldo: Čuo sam da će Nejmar u Real, tamo će postati najbolji
Getty Images

Rivaldo smatra da će Nejmar uspeti u svojoj nameri ako ode u Real Madrid.

"Već sam rekao da Nejmar može da bude najbolji na svetu, ali mislim da u PSŽ to ne može da postigne. Mora da ode odande. Barselona otpada kao mogućnost zbog onog što se desilo tamo, a prema informacijama koje sam čuo od bliskih ljudi, ima šanse da ode u Real Madrid, ako se sve uzme u obzir", rekao je Rivaldo za Globo.

Nejmar je u PSŽ prešao prošlog leta za rekordan transfer od 222 miliona evra i mada je u Parizu igrao dobro u paru sa Kilijanom Mbapeom, od starta je bilo problema.

Treba se prisetiti svađe oko izvođenja penala sa Edinsonom Kavanijem, a jedna od novijih kontroverzi je i proslava titule Parižana na kojoj Nejmar nije bio jer je sa prijateljima u Brazilu dok se oporavlja od povrede stopala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve