Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.03.2018.

16:43

Sergej, Žoze Murinjo, Florentino Peres i 150.000.000 €

Saga oko odlaska Sergeja Milinković-Savića iz Lacija narednog leta verovatno se neće završiti pre avgusta meseca, odnosno kraja Svetskog prvenstva.

Izvor:

Autor:

Sergej, Žoze Murinjo, Florentino Peres i 150.000.000 €
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Italijanski 'Corriere dello Sport' smatra da predsednik Rimljana Klaudio Lotito nema razloga za žurbu, s obzirom da njegov najbolji i najvredniji igrač ima ugovor do 2022. godine.

Početkom sezone spekulisalo se o cifri od 70.000.000 evra, ali je ona postepeno nastavila da raste i tokom tekuće takmičarske godine – što zbog još boljih igara, tako i zbog tendencija koje su poslednjih godina prisutne na tržištu igrača.

U red za potpis prvi je stao Pari Sen Žermen, odmah potom i Mančester Siti, čiji su skauti nekoliko puta gledali Sergeja, dok su se poslednjih meseci u trku uključili i madridski Real i Mančester Junajted.

Kako navodi italijanski list, ni momku rođenom u španskoj Ljeidi se ne žuri, šta više – veruje da bi dobrim nastupima u nacionalnom dresu u Rusiji dodatno 'podebljao' svoje mesto u tefterima spomenutih klubova, a suma za obeštećenje mogla bi da ode i na neverovatnih 150.000.000.

Toliko je upravo spreman da ponudi Žoze Murinjo, menadžer 'Crvenih đavola', dok je utisak ni da 'Kraljevski' klub neće previše oklevati, s obzirom da Florentino Peres, predsednik Madriđana, prethodna dva leta nije nijednog igrača načinio novim 'Galaktikosom'.

Jedno je sigurno, nema sumnje da će fantastični vezista ovog leta napustii 'Čizmu'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu