Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2018.

19:45

"Dolazi Sančes, ne smeš da ga prebiješ"

Fudbaler Mančester junajteda Markos Roho opisuje koliko je doskorašnji napadač Arsenala Aleksis Sančes bio omražen među "Crvenim đavolima".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Netrpeljivost koju je Argentinac gajio prema Čileancu je išla do granice fizičkog obračuna, ali je sada sve u redu i njih dvojica su prijatelji.

"Aleksis je sjajan fudbaler, ali se nismo voleli na terenu. Svaki put kad igramo jedan protiv drugog, nebitno da li su klubovi ili reprezentacije, uvek sam ga dobro izudarao, a i on mene. Čak sam ga i vređao", rekao je Roho.

Prva reakcija kada je saznao da Sančes dolazi u Junajted bila je vrlo burna, ali je strasti smirio menadžer Mančestera Žoze Murinjo.

"Kad sam saznao da dolazi u Mančester, bio sam šokiran, 'ne je**te, pa on sad dolazi ovde'. Murinjo mi je tada rekao da će dovesti Sančesa, ali da ne smem da ga prebijem na treningu. Tako smo se svi nasmejali, ali sada smo dobri drugovi", dodao je Argentinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve