Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.03.2018.

17:08

Preokret Milana, Torino izgubio u 93, Kolarov i Ljajić asistenti

Nedeljno popodne u Seriji A obeležila je pobeda Milana posle dva preokreta, tragičan poraz Beneventa, te ubedljiva pobeda Atalante.

Izvor: AK

Autor: AK

Preokret Milana, Torino izgubio u 93, Kolarov i Ljajić asistenti
Foto: Getty images

"Rosoneri" su savladali Kjevo 3:2, preokretom u drugom poluvremenu, a nakon što su "Leteći magarci" okrenuli rano vođstvo domaćina.

Čalhanolu je u desetom minutu zatresao mrežu gostiju iz Verone, da bi Stepinski i Inglese u roku od 60 sekundi sredinom poluvremena okrenuli na 2:1.

Početkom drugog dela meča Kutrone poravnava na 2:2, da bi osam minuta pre kraja Andre Silva doneo Milanu pobedu. U samoj završnici Frank Kesi je promašio penal za uverljiviji trijumf.

Odličan dan imali su srpski fudbaleri, Adem Ljajić je kao rezervista Torina asistirao Andrei Belotiju za poravnanje protiv Fiorentine, ali su gosti iz Firence ipak slavili 2:1 pod Alpima, golom Teroa u trećem minutu nadoknade iz penala.

S druge strane, Aleksandar Kolarov je asistirao kod prvog gola Rome, u pobedi od 2:0 na gostovanju Krotoneu. Stefan el Šaravi je iskoristio njegovo dodavanje za 1:0 krajem prvog poluvremena. Konačan rezultat je postavio Naingolan u 75.

Tragičan poraz doživeo je Benevento kod kuće, "fenjeraš" je vodio protiv Kaljarija golom Brinjole od 46. minuta do nadoknade vremena, a na kraju nije osvojio nijedan bod. Pavoleti je izjednačio u 92, da bi u 97. Barela realizovao penal.

Impresivna je bila Atalanta u Veroni sa 5:0, uz het-trik Josipa Iličića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve