Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.03.2018.

20:45

Skaj kaznio Karagera zbog pljuvanja devojčice; "Osramotio sam fudbal"

Televizija Skaj suspendovala je Džejmija Karagera koji je radio kao stručni konsultant, pošto je kroz prozor automobila pljunuo ka devojčici i njenom ocu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Skaj kaznio Karagera zbog pljuvanja devojčice;
Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Karager se izvinio porodici, rekao je da nije ponudio da napusti posao, ali da tek treba da vidi da li će ostati da radi na televiziji Skaj.

Incident se dogodio u subotu kada je Karager napuštao stadion Old Traford, gde je radio za Skaj utakmicu Mančester junajteda i Liverpula.

Na video snimku se vidi kako iz automobila devojčicin otac u više navrata pominje rezultat utakmice, koju je dobio Junajted sa 2:1, što je iznerviralo Karagera, pa je kroz prozor pljunuo u njihovom pravcu.

"Skaj ovu stvar shvata izuzetno ozbiljno, osuđuje Džejmijevo ponašanje i to smo mu jasno stavili do znanja i suspendovali smo ga. To je mnogo ispod standarda koji očekujemo od naših ljudi", navodi se u saopštenju televizije.

Karager se pojavio u vestima Skaja i nakon što je video snimak emitovan, on je rekao da je taj incident bio "trenutak ludila".

"Najviše žalim što se 14-godišnja devojčica našla u sred toga. To me najviše pogađa. Imam ćerku istih godina i ne mogu da kažem kako bih reagovao da je neko tako nešto uradio njoj", rekao je Karager.

Karager radi za Skaj otkako je završio karijeru 2013. godine i svi hvale njegove analize utakmica u emisijama.

"Osramotio sam fudbal. Bio sam uzor, ljudi su se ugledali na mene", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve