Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.03.2018.

12:19

PAOK-u vraćeni bodovi – počinje "rat" za titulu

Fudbalski savez Grčke vratio je solunskom PAOK oduzeta tri boda zbog incidenta uoči derbija sa Olimpijakosom prošle nedelje, i to na dan ključnog meča.

Izvor: AK

Autor: AK

PAOK-u vraćeni bodovi – počinje
Foto: Getty images

Navijači crno-belih su pogodili trenera rivala iz Pireja Oskara Garsiju zbog čega meč nije ni odigran.

PAOK je uložio žalbu na tu odluku i ona je usvojena, pa je solunski klub opet u igri za titulu jer ima samo dva boda manje od lidera AEK, koji ima i meč više, a uoči međusobnog susreta u nedelju od 18:30, takođe na solunskom Tumbi.

FS Grčke je osim oduzimanja tri boda ukinuo i kaznu od dva meča bez publike, pa će PAOK imati podršku navijača u drugom derbiju sezone sa AEK. Ostala je validna samo odluka o registrovanju utakmice 3:0 u korist Olimpijakosa.

"Čim je odluka preinačena tokom noći i jasno vam je da to nisu bila čista posla. Neka im služi na čast ova odluka", reagovali su iz Pireja na vraćanje bodova rivalu.

Olimpijakosu nije svejedno jer je treći na tabeli sa pet bodova manje od PAOK, a sedam od AEK, pa je izvesno da će ostati bez krune posle sedam godina.

S druge strane, solunski crno-beli čekaju 32 godine na titulu, nikad joj nisu bili bliži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve