Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2018.

17:54

Đukić: Ne valja u napadu

Trener Partizana Miroslav Đukić nezadovoljan je remijem sa Zemunom u Humskoj (1:1) u 24. kolu Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Ne valja u napadu
Foto: Getty images

Crno-beli su tek u nadoknadi vremena izbegli poraz, prvim golom Saše Zdjelara u dresu Partizana.

"Krivo nam je što nismo uspeli da pobedimo na svom stadionu. Ne možemo da budemo zadovoljni. Imamo problem u ofanzivnom delu, fali nam igra blizu protivničkog gola. Ne uspevamo lako da dođemo do šansi, dosta se mučimo i to je osnovni razlog što smo u problemu", rekao je Đukić.

Zemun se fantastično branio u praznoj Humskoj, poveo 20 minuta pre kraja iz sumnjivog penala, ali nije uspeo da zabeleži veliku pobedu.

"Nismo nezadovoljni, rezultat je realan. Trpeli smo pritisak do 35. minuta, kasnije smo bili blizu pobede, jer je Vukadinović bio u šansi za 2:0, ali imao je i Partizan u prvom poluvremenu dve stopostotne šanse, Marko Milošević je izvanredno odbranio udarac Pantića... Sa te strane možemo biti zadovoljni rezultatom, a naročito igrom, željom i posebno urađenim u fazi odbrane. Igrali smo protiv njih kao Viktorija. Zatvorili smo sredinu terena, nedostajao je samo još neki napad, da više ugrozimo gol Partizana", rekao je trener Milan Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve