Nova vest
Fudbal

Subota, 17.02.2018.

20:55

UEFA ispituje slučaj Modrićevog simuliranja

Evropska kuća fudbala (UEFA) ponovo će pregledati duel Luke Modrića i Adrijena Rabioa zbog simuliranja hrvatskog veziste.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

UEFA ispituje slučaj Modrićevog simuliranja
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Modrić je u nedavno odigranom meču osmine finala Lige šampiona između Reala Pari Sen Žermena iznudio žuti karton Rabioa, a disciplinska komisija UEFA će ispitati situaciju iz 64. minuta utakmice.

Modrić se spotakao na ivici kaznenog prostora i pao, a Rabio je dobio žuti karton zbog starta. Međutim, kada se pogleda usporeni snimak, vidi se da između Modrića i Rabioa nije bilo kontakta.

Parižani se nadaju da će kazna strelcu jedinog gola za PSŽ biti povučena. Žuti karton Rabiou od glavnog arbitra Đanluke Rokija do naredne nedelje ostaje na snazi jer je tada zakazano saslušanje povodom ovog slučaja.

Modriću ne preti naknadna kazna za ovaj slučaj simuliranja. Real je u sredu pobedio PSŽ sa 3:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Revanš je u Parizu 6. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve