Nova vest
Fudbal

Subota, 27.01.2018.

22:34

Pet "komada" za pola sata – Viljareal prejak za Baske

Fudbaleri Viljareala ubedljivo su savladali Real Sosijedad sa 4:2, u meču 21. kola španske LaLige.

Izvor: AK

Autor: AK

Pet
Foto: Getty images

"Žuta podmornica" je potopila Baske za svega pola sata, sa četiri gola u period od 5-35. minuta

Domaćin je poveo preko Viktora Ruisa posle kornera u petom, 12 minuta kasnije Pablo Fornals je iskoristio grešku golmana za 2:0, da bi u 20. Karlos Baka postigao sjajan gol za 3:0.

Četiri minuta kasnije Real Sosijeda daje prve znake života, posle centaršuta iz slobodnog udarca, Dijego Ljorente glavom trese mrežu Viljareala.

Međutim, samo deset minuta kasnije Samu Kastiljeho posle odlične solo akcije šutira sa ivice kaznenog prostora, a lopta se od stative odbija u gol za nedostižnih 4:1.

Baski su u drugom poluvremenu uspeli samo da ublaže poraz, Vilijan Hoze je 32 minuta pre kraja pogodio sa peterca nakon centaršuta sa strane.

Desetak minuta kasnije domaćin je bio blizu petog gola, ali je Antonio Ramires odbranio šut Enesa Unsala u desne rašlje. To je bilo poslednje uzbuđenja na "El Madrigalu".

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina meč je posmatrao sa klupe za rezerve Viljareala.

Viljareal se trećom uzastopnom pobedom, petom u poslednjih šest kola učvrstio na petoj pozicij na tabeli, a samo je jedan bod iza Real Madrida koji je na mestu koje void u Ligu šampiona.

Real Sosijedad je poražen četvrti put u nizu, na šest je bodova od zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu