Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

16:22

Grujić bira – Vest Hem, Hadersfild ili Aston Vila

Srpski fudbaler Marko Grujić mogao bi drugi deo sezone da provede na pozajmici u Vest Hemu ili Hadersfildu.

Izvor: B92

Autor:B92

Grujić bira – Vest Hem, Hadersfild ili Aston Vila
Foto: Getty images

Kako prenosi ESPN, osim ova dva premijerligaša, i član Čempionšipa Aston Vila je zainteresovana da pozajmu vezistu Liverpula koji retko dobija šansu kod Jirgena Klopa.

Grujić, prvo Klopovo pojačanje po dolasku Nemca na Enfild, u januaru 2016, ove sezone je nastupio samo tri puta u Premijer ligi.

U žestokoj konkurenciji u veznom redu pored Emrea Džana, Žoržinja Vajnalduma i Aleksa Okslejd-Čemberlena ne uspeva da se izbori za minutažu, pa se već mesecima najavljuje pozajmica jer i Klop želi da mu obezbedi više prostora na terenu kako bi se 21-godišnji Srbin razvijao.

"Mnogo mi se sviđa, pakleno napreduje. Sjajno igra glavom, ali nema mnogo mesta u timu što nije dobra stvar za njega. Razmišljamo o pozajmici, želimo da pomognemo igračima, a i kao klub moramo da mislimo na sebe. Vidim Markovu budućnost u Liverpulu, ali trenutno ne igra pa moramo to da promenimo", rekao je još u decembru Klop.

Otkako je tošao za 6 miliona evra iz Crvene zvezde, Grujić je zabeležio samo 14 nastupa za prvi tim Liverpula, te ostvario jednu asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d