Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

13:13

Vazura: Čekamo dvojac iz ozbiljnih evropskih klubova

Generalni dirketor Partizana Miloš Vazura rekao je da su u pregovorima s trojicom igrača, kao i da će klub u narednih 20 dana sigurno napustiti nekoliko igrača.

Izvor:

Autor:

Vazura: Čekamo dvojac iz ozbiljnih evropskih klubova
StarSport

"U pregovorima smo za tri igrača, od čega ćemo za dvojicu čekati dva do kraja prelaznog roka jer oni dolaze iz ozbljnih evropskih klubova i jednostavno neće ići lako. Traži se više para u ovim trenucima, ali će se to do kraja menjati i biće pristupačnije Partizanu jer im sigurno nije isplativo da plaćaju plate, a da ne igraju", rekao je Vazura.

On nije želeo da konkretno govori o imenima, ali je na pitanje da li je reč o ofanzivnim igračima odgovorio potvrdno, kao i da je potencijalno pojačanje zadnji vezni, odnosno Radosav Petrović.

"Jeste, želimo Raću. Pošto ne možemo da ga registrujemo za Ligu Evrope, ne bismo ga onda doveli na pola godine, već na godinu dana kako bi igrao kvalifikacije naredne sezone. Video sam da je Sporting angažovao jednog igrača, tako da će biti prostora da se pregovara za Raću", jasan je operativac crno-belih.

Na pitanje da li je u opticaju Saša Zdjelar, on nije želeo da komentariše, ali je rekao da je Partizan poslao ponudu za Đorđa Ivanovića.

"Poslali smo ponudu, Ivanović je zainteresovan, ali je sada sve na Spartaku. U kontaktu smo s klubom već 20 dana. Mi dalje od ove ponude ne možemo da idemo, a ukoliko oni dobiju bolju ponudu od nekoga, naravno da će da prihvate. Drago mi je što je on rekao da je zainteresovan u Srbiji samo za Partizan, što je pokazao da je Partizanovac i da voli ovaj klub".

Vazura je istakao i da se pregovara i s Čelsije o otkupu ugovora Danila Pantića i da veruje da će imati pozitivan ishod po crno-bele.

"Što se tiče odlazaka pregovaramo s nekoliko klubova u vezi transfera pojedinih naših igrača. Transfer lista stručnog štaba i sportskog sektor je čvrsta u smislu da nema odstupanja. Imamo ponude za igrače koje smo hteli da prodamo. U narednih 20 dana će sigurno biti par dobrih prodaja", rekao je on.

Vazura je rekao da je bilo i ponuda za odredene štopere, koje su odbijene.

"Dobili smo ponude veće od očekivanih, ali smo ih odbili. Što se tiče Evertona, čekamo ga da dođe u Beograd i da vidimo njegove želje. On je dobio ponude iz Italije i Belgije. On će ostati samo ukoliko bude imao želju. Nemamo šta da mu zamerimo jer je dao 300 odsto u dresu Partizana i 'ginuo' je na terenu. Ta priča će biti gotova kad potpišemo ugovor... Ukoliko on bude želeo da ostane, ponudićemo mu novi ugovor", zaklučio je Vazura i dodao da neće biti dovođenja više od jednog igrača iz Srbije, kao i da se crno-beli okreću svom podmlatku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d