Nova vest
Fudbal

Petak, 05.01.2018.

16:40

Vuletić: Nudimo iskusnu pomoć Zvezdi

Šef pravnog tima FK Partizan, doktor Vladimir Vuletić, ponudio je pravnu pomoć najvećem rivalu Crvenoj zvezdi u borbi pred Disciplinskom komisijom UEFA.

Izvor: AK

Autor: AK

Vuletić: Nudimo iskusnu pomoć Zvezdi
Foto: StarSport

Iako je bio pod teretom optužbi za rastističko ponašanje Partizana, srpski šampion je kažnjen samo novčano, pa će "grobari" moći da podrže tim protiv VIktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope 15. februara.

Naš pravni tim je izuzetno skrupulozno, argumentovano i sa velikom pažnjom pripremio pisano izjašnjenje koje su članovi Dosciplinske komisije, uprkos vrlo zlonamernim optužbama od strane češkog delegata (čiji su sunarodnici naredni protivnik FK Partizan u šesnaestini finala Lige Evrope) umeli da prepoznaju i usvoje našu vrlo složenu pravnu argumentaciju koju smo im predočili. Ovo je drugi put da naš pravni tim, koji čini naš poznati advokat Zoran Damnjanović, Milorad Nikolić, talentovani pravnik u FK Partizan i Nenad Danilović, saradnik za odnose sa UEFA) izlazi trijumfalno iz gotovo nemogućih pravnih situacija pred organima UEFA", rekao je Vuletić.

S druge strane, Crvena zvezda je kažnjena jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog ispada navijača u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Izražavam i žaljenje zbog kazne našim rivalima, budući da smo svesni da je interes srpskog fudbala da oba naša kluba budu u poziciji da se na najbolji način bore za uspeh, pa, sledstevno najavama da će uloziti žalbu na ovu odluku, nudimo iskusnu pravnu pomoć koja se već pokazala kao delotvorna u organima UEFA", dodao je profesor Pravnog fakulteta univerziteta u Beogradu i potpredsednik FK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve