Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.01.2018.

21:28

Konte "zagrizao" za Barklija, Kerol umesto Morate?

Menadžer Čelsija Antonio Konte želi da pojača tim dvojicom igrača u ovom prelaznom roku. Prvi je Ros Barkli iz Evertona, a drugi Endi Kerol.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Konte
Getty Images / Getty images

Iako je koliko letos Čelsi otkupio Alvara Moratu za 80 miliona evra, klub sa Stamford Bridža želi još jedno pojačanje u špicu.

Kao izmenu i podršku Morati "Plavci" planiraju da dovedu Endija Kerola iz Vest Hema. Kerol je igrao za Njukasl, da bi ga pre šest godina postao jedan od najvećih promašaja tima sa Enfilda.

Liverpul ga je platio oko 40 miliona evra da bi posle sezonu i po otišao u Vest Hem na pozajmicu, a kasnije i trajno. Na 123 utakmice za "Čekićare" je dao 32 gola od 2013.

Što se tiče Barklija, on je bio jedna od meta Čelsija i prošlog leta.

U međuvremenu se povredio, ali je ostao na "radaru". Menadžer Evertona Sem Olerdajs kaže da bi bio zadovoljniji da Barkli ostane, ali i da malo šta može da ga natera da to uradi ako ga zatraži jedan od "većih igrača" među klubovima.

Barkli bi dolazećeg leta mogao da postane slobodan igrač jer mu tada ističe ugovor sa "Karamelama", ali će Konte verovatno sada ponuditi oko 17 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve