Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.12.2017.

13:22

Kokeza: Najuspešnija godina u poslednje dve decenije

Predsednik FSS Slaviša Kokeza istakao je na ceremoniji proglašenja najboljih pojedinaca godine, da je 2017. najuspešnija u ovom veku.

Izvor: B92

Autor:B92

Kokeza: Najuspešnija godina u poslednje dve decenije
Foto: StarSport

Reprezentacija Srbije se plasirana na Svetsko prvenstvo, mlada selekcija je blizu U21 EURO, a i klubovi su bili uspešni na međunarodnoj sceni.

"Najuspešnija godina u poslednje dve decenije. Vratili smo Srbiju tamo gde joj jemesto. Ponosni smo jer smo među 32 najbolje ekipe. Posle SP nas očekuju novi izazovi – Liga nacija i kvalifikacije za EURO. Za budućnost ne treba da brinemo. Uz reprezentaciju su uspešni bili i naši najveći klubovi Crvena zvezda i Partizan. Ni razvijenije zemlje nemaju dva tima na proleće u Evropi. Ciljevi su bili šlasman na SP, adminstrativna kuća, privatizacija i nacionalni stadion. Do sada je prvi cilj urađen, drugi u 2018, ostali do kraja mandata. Hvala Zoranu Lakoviću, bez njega ne bih bio predsednik, kao i za dobre odnose sa UEFA", rekao je Kokeza.

FSS je u nedelju proglasio golmana Partizana Vladimira Stojkovića za najboljeg srpskog igrača godine, a stručnjaka Crvene zvezde Vladana Milojevića za najboljeg trenera.

U hotelu Crown Plaza su bili najviši čelnici Partizana – predsednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura, dok je Zvezdu predstavljao sekretar stručnog štaba Goran Negić u društvu portparola. Nije bilo Zvezdana Terzića.

Među zvanicama je bio i bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić, potom predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, te predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve