Nova vest
Fudbal

Petak, 15.12.2017.

11:03

Maradona: Ronaldo najbolji u istoriji? Ne lupetaj

Legendarni Dijego Armando Maratona na sebi svojestven način je prokomentarisao izjavu Kristijana Ronalda da je najbolji fudbaler svih vremena.

Izvor: AK

Autor: AK

Maradona: Ronaldo najbolji u istoriji? Ne lupetaj
Foto: Getty images

Portugalac je to izjavio nakon što je peti put proglašen za najboljeg igrača sveta, te tako udario na ego direktnog "konkurenta" Maradonu koji se uz Brazilca Pelea smatra jednim od najboljih u istoriji.

"Recite mu da prestane da lupeta", kratko je prokomentarisao Maradona izjavu napadača Real Madrida.

Međutim, nije izbacio Ronalda iz priče o fudbalerima koji su u grupu najvećih. Za razliku od Pelea.

"Za mene, s obzirom na ono što sam video, to su Alfredo di Stefano, Johan Krojf i Mesi. I Kristijano bi mogao da bude tu", dodao je Argentinac.

Ronaldo već godinama dominira svetskom fudbalskom scenom, a prošle godine je posle brojnih klupskih trofeja postao i prvak Evrope sa Portugalom.

"On je neverovatan, sviđa mi se njegova definicija. Druga stvar koja mi se sviđa kod njega je što je uvek tu kad je potreban timu. Ima to u sebi. Posle Krojfa nije bilo mnogo igrača sa tim kvalitetom", istakao je "El Pibe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve