Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.12.2017.

16:41

FIFA: Za 24 časa – 1,3 miliona zahteva za karte

Svetska fudbalska federacija saopštila je da je u prvih 24h od početka drugog kruga prodaje ulaznica za Svetsko prvenstvo primila više od 1,3 miliona zahteva.

Izvor:

Autor:

FIFA: Za 24 časa – 1,3 miliona zahteva za karte
Getty images

FIFA je navela da je primila tačno 1.317.109 zahteva za ulaznice od navijača iz celog sveta.

U slučaju da broj traženih karata premaši raspoloživ kontigent, one će biti dodeljene žrebom, metodom slučajnog odabira.

FIFA je navela i da redosled prijava neće uticati na odredjivanje prava na kupovinu, odnosno da je sve jedno da li je neko zahtev predao na početku ili na kraju vremena određenog za prijavu.

Trenutno, najviše zahteva za ulaznicama dolazi iz Rusije, dok zahtevi iz inostranstva čine 34 odsto. Navijači Argentine, Perua, Meksika, SAD, Kolumbije, Brazila, Maroka, Egipta, Kine i Poljske su među prvih deset po broju zahteva za ulaznicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve