Nova vest
Fudbal

Petak, 01.12.2017.

17:21

Milošević: Imamo šansu, bolji smo od Švajcarske

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, rekao je da je zadovoljan žrebom i da je uvek dobro imati jednog atraktivnog protivnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Milošević: Imamo šansu, bolji smo od Švajcarske
StarSport

Žrebom u Moskvi odlučeno je da će Srbija na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

"Moram da priznam da sam zadovoljan žrebom. Mislim da je uvek dobro da na velikom takmičenju igramo protiv jednog atraktivnog protivnika, a to Brazil svakako jeste", rekao je Milošević, a potom i dodao:

"Imamo dve ekipe sa kojima možemo da igramo (Švajcarska i Kostarika). Kostariku ne poznajem dobro, ali imamo realne šanse da prođemo ukoliko damo svoj maksimum".

Kada je reč o Brazilu, Milošević smatra da ni u tom meču nismo bez prilike.

"Igrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv Brazila pre par godina i odigrali smo veoma dobro, ni u toj utakmici nismo bez šansi", istakao je Milošević.

Milošević je kazao da ne zna da li će se lomiti između Srbije i Švajcarske za prolaz, pošto ne poznaje dobro Kosta Riku.

"Teško je reći, ne znam snagu Kostarike, verujem da smo mi i Švajcarska malo u prednosti na njih, ali to je na papiru. Tajkođe, mislim da smo i za nijansu jači od Švajcarske, ali to je veliko takmičenje i mora se pokazati na terenu", kazao je Milošević.

Srbija je trenutno bez selektora, a na pitanje kada ćemo saznati ime trenera koji će nas voditi na Mundijal, potpredsnik Saveza rekao je da "budemo strpljivi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve