Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

22:51

Smoling: Ne moram da se dokazujem, igraću u Rusiji

Fudbaler Mančester junajteda Kris Smoling rekao je da ne mora da se dokazuje selektoru Engleske Garetu Sautgejtu, koji ga nije pozvao za nedavne utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Smoling: Ne moram da se dokazujem, igraću u Rusiji
Foto: Getty images

Sutgejt je za utakmice protiv Nemačke i Brazila pozvao nekolicinu mladjih igrača.

Smoling je odigrao 31 utakmicu za reprezentaciju Engleske, a sezonu u Mančester junajtedu počeo je kao rezerva Filu Džonsu i Eriku Baiju.

"Da li sam bio iznenađen? Jesam. Ali, ne igram za jedan od najvećih svetskih klubova toliko dugo i nisam osvojio toliko trofeja, a da ne radim sve što vrhunski defanzivac mora da uradi", rekao je Smoling.

Štoper Junajteda je u poslednje vreme igrao više, zbog povreda saigrača.

"Ove sezone imamo jednu od najboljih odbrana, takvi smo bili i prethodnih godina i ponosan sam što sam deo toga. Dok igram za Žozea (Morinja), a on je zadovoljan i sve dok igram redovno, onda sam i ja srećan", rekao je defanzivac "Crvenih đavola".

On veruje da će biti u timu Engleske na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta.

"Sve dok igram redovno i sve dok sam deo veoma uspešnog tima, to će se isplatiti na leto. Ne mislim da moram nešto da dokazujem Garetu. Igram za jednog od najuspešnjih trenera, a on bira samo najbolje. Sve dok igram redovno i dok je on zadovoljan, ako nastavimo ovakvu sezonu i naš tim bude postizao malo golova, mislim da Garet neće imati izbora na leto nego da me izabere", naveo je Smoling.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve