Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

11:25

Šahtjor i Bešiktaš bod od sna, L'pul na Pishuanu

Ekipama Šahtjora i Bešiktaša potreban je samo jedan bod protiv Napolija, odnosno Porta kako bi kolo pre kraja obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona.

Izvor:

Autor:

Šahtjor i Bešiktaš bod od sna, L'pul na Pishuanu
Getty images

Ukrajinci imaju težak zadatak u Napulju protiv jednog od najefikasnijih timova Evrope, ali na gostovanje putuju sa dozom rasterećenosti jer imaju čak šest bodova više i trijumf u prvom međusobnom duelu 2:1.

Napoli Nikole Maksimovića je pred imperativom pobede ako želi da zadrži šanse za prolaz dalje, a za to je napravio dobru uvertiru pobedom nad Milanom (2:1) u Seriji A.

Jedno je sigurno, na krcatom i vrućem San Paolu Napolitanci su protiv skoro svih ekipa iz Evrope favoriti, a posebno protiv Šahtjora.

Kvota da će Lorenco Insinje prvi zatresti mrežu Šahtjora u Napulju je 6,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART.

U drugom meču F grupe, Mančester Siti u sjajnoj formi "odrađuje" posao protiv totalnog autsajdera Fejenorda.

Kvota da Fajenord neće zatresti mrežu u Mančesteru je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovaj meč.

Odlični Bešiktaš, čiji je član srpski reprezentativac Duško Tošić, pred svojim navijačima u bučnom Istanbulu ima priliku da proslavi prolaz dalje u duelu sa Portom.

Turski šampion ima velikih deset bodova i sa remijem ne mora ni da se osvrće na sudar Monaka i Lajpciga u Monte Karlu u G grupi.

Prvak Evrope Real ide na Kipar da osveži sećanja Kipranima na najveći uspeh u istoriji kluba kada su se dva tima sudarila u četvrtfinalu Lige šampiona pre pet i po godina.

Jasno je da Real ima 'meč loptu' za prolaz, a Borusija da bar bodom protiv Totenhema napravi razmak od APOEL za nastavak međunarodne scene.

U duelu napadački nastrojenih Dortmunda i Totenhema očekuju se pre svega golovi. Kvota da će ih biti četiri ili više iznosi 2,15. Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART.

Najzanimljivija situacija je u E grupi, gde samo tri boda deli prvoplasirani Liverpul od trećeg Spartaka iz Moskve.

Direktan sudar u Andaluziji izmedju Sevilje i Liverpula mogao bi da u mnogome otkloni neke stvari. Engleski klub bi sa pobedom prošao dalje, čemu se nada i Spartak jer u tom slučaju može do drugog mesta ukoliko slavi u Moskvi nad Mariborom.

U veoma važnom meču i za Sevilju i za Liverpul kvota na iks je 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Lige šampiona.

Utakmice Spartak – Maribor i Bešiktaš – Porto igraju se od 18 časova, a preostalih šest od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve