Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.11.2017.

18:24

Derbi omladinaca: Joveljić razbio Partizan (VIDEO)

Omladinci Crvene zvezde ubedljivo su savladali vršnjake iz redova najvećeg rivala Partizan sa 4:1.

Izvor: AK

Autor: AK

Derbi omladinaca: Joveljić razbio Partizan (VIDEO)
Foto: Getty images

Junak "večitog" derbija na Adi Ciganliji bio je Dejan Joveljić koji je zabeležio het-trik pogocima u 22, 57 i 44. minutu.

Bosić je pogodio za 4:0 u 77, a počasni gol za crno-bele je dva minuta pre kraja postigao Bojić. Najzaslužniji za bled učinak rivla u napadu bio je defanzivac Zvezde Strahinja Eraković.

Prvih 45 minuta doneo je ravnopravnu borbu, ali je Zvezda ipak stekla minimalnu prednost posle akcije Bojića i Joveljića u 22. minutu.

Crno-beli propuštaju nekoliko prilika za gol, što Joveljić kažnjava u 57. za 2:0. Potom je Partizan promašio nekoliko "zicera", što je uništilo samopouzdanje crno-belima, što je Zvezda iskoristila i sa još dva gola dotukla najvećeg rivala.

"Partizan igra, mi dajemo golove", prokomentarisao je junak Joveljić činjenicu da su crno-beli imali veću kontrolu lopte tokom meča, "Danas smo imali malo više sreće, danas sam postigao tri gola".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu