Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.11.2017.

13:31

"Azuri" krenuli u pregovore sa Ančelotijem

Fudbalski savez Italije započeo je pregovore sa Karlom Ančelotijem oko preuzimanja klupe "Azura".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Getty images

Savez je krenuo pregovore uprkos tome što sadašnji selektor Đanpjero Ventura još uvek nije smenjen posle eliminacije od Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo.

Prvi čovek FIGC Karlo Tavekio veruje da je nekadašnji reprezentativac osvajač tri titule Lige šampiona u trenerskoj karijeri (dve sa Milanom i jednu sa Realom) pravo rešenje nakon debakla, piše italijanski Premijum Sport.

Ančeloti je bez angažmana otkad je u septembru napustio minhenski Bajern i prvi je kandidat da debituje na klupi Italije u martu naredne godine u prijateljskim utakmicama protiv Engleske i Argentine.

U sredu je zakazan sastanak između FIGC i Venture u Rimu gde bi bivši trener Torina trebalo da bude razrešen sa dužnosti.

Za sada Ančeloti ima prednost ispred trenera Zenita Roberta Mančinija i selektora mlade reprezentacije Luiđija Di Bjađa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve