Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.11.2017.

14:04

Bajern odustao, Aleksis izabrao Siti

Bajern iz Minhena odustao je od dovođenja Aleksisa Sančesa iz Arsenala jer je Čileanac već doneo odluku oko nastavka karijere.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Bajern odustao, Aleksis izabrao Siti
Starsportphoto

To je izjavio predsednik bavarskog kluba Karl-Hajnc Rumenige.

Rumenige je indirektno potvrdio da je Sančez izabrao odlazak u Mančester Siti, verovatno na kraju sezone kada mu istekne ugovor sa Arsenalom.

"Mislim da je Sančes već odlučio u koji klub ide, tako da su vrata njegovog transfera za nas zatvorena. To za nas nije problem i Sančes ne bi bio zamena za Levandovskog jer nije klasični centarfor", rekao je Rumenige za nemački Skaj.

Sančes je više puta odbio produžetak ugovora sa londonskim klubom, spominjalo se da bi mogao u Bajern, Mančester Siti ili Pari Sen Žermen, ali je po svemu sudeći birao da ponovo sarađuje sa Pepom Gvardiolom, koji ga je doveo u Barselonu iz Udinezea.

Sjajni 28-godišnji napadač pre tri godine stigao je iz Katalonije u Arsenal i do sada postigao 74 gola na 152 utakmice, ali je osvojio samo dva FA kupa i jedan Komjuniti šild.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve