Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

16:10

Kup: Alivodić odveo Napredak u osminu finala

Fudbaleri Napretka plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije minimalnom pobedom nad Bežanijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Kup: Alivodić odveo Napredak u osminu finala
Foto: StarSport

Jedini strelac na utakmici bio je vezista gostiju Enver Alivodić, 17 minuta pre kraja susreta.

U osminu finala se u sredu plasirao i Partizan, rutinskom pobedom u Boljevcu nad Rtnjom.

Napredak je već u trećem minutu stvorio prvu šansu, centrirao je Šljivić, Kasalica je spustio loptu za Mitrovića, ali je on bio neprecizan.

Dva minuta kasnije nova prilika za "Čarapane", ovaj put loptu je u peterac ubacio Urošević, ali Vukanović nije uspeo dobro da šutira.

U desetom minutu zapretio je i Kasalica, ali je šutirao pravo u gomana Bežanije. Nastavili su gosti da dominiraju u prvom poluvremenu, a u 26. minutu Džesi Sekidika promašuje zicer, sa peterca šutira glavom takođe pravo u golmana.

Do kraja poluvremena Napredak je imao još jednu gol šansu, ali Vukanović nije iskoristio idealno dodavanje Boranijaševića. Isti igrač propušta zicer i pola sata pre kraja, bio je sam u petercu, ali je loptu poslao preko gola.

Konačno, u 73. minutu Napredak stiže do pogotka preko Alivodića, nakon čega "zatvaraju" igru i privode meč kraju za minimalnu pobedu vrednu osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve