Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.10.2017.

21:48

Zagorcu smetaju zvižduci na "Marakani"

Fudbaleri Srbije ispraćeni su zvižducima na poluvreme u meču odluke za plasman na Svetsko prvenstvo, što je zasmetalo našem košarkašu Radetu Zagorcu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zagorcu smetaju zvižduci na
Foto: YT screenshot

Igrač NBA ligaša Memfis Grizlisa je uoči utakmice Srbija Gruzija pružio podršku "Orlovima", a to nastavlja da radi i tokom meča u kojem "Orlovi" ne blistaju.

"Zviždimo svojim fudbalerima u najvažnijoj utakmici u zadnjih xy godina?", upitao se Zagorac na Tviteru.

Srbiji je potrebna pobeda nad Gruzijom da "overi" prvo mesto u grupi i direktan plasman na Mundijal, to može izboriti i remijem, čak i minimalnim porazom, ali će u tom slučaju da zavisi od preostalih rivala.

Međutim, pritisak je učinio svoje, izabranici Slavoljuba Muslina su odigrali loše prvo poluvremen, rival je često bio znatno opasniji, pa su sa tribina usledili zvižduci.

Meč možete pratiti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve