Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.10.2017.

23:30

Matić: Murinjo nam je poželeo plasman na Mundijal

Fudbaler Srbije Nemanja Matić rekao je da je njegov menadžer Žoze Murinjo poželeo Srbiji plasman na Svetsko prvenstvo 2018.

Izvor: B92

Autor:B92

Matić: Murinjo nam je poželeo plasman na Mundijal
Foto: Gettyimages

'Orlovi' su propustili šansu da protiv Austrije obezbede prolaz na Mundijal, a utakmicu u Beču posmatrao je starteg Mančester Junajteda.

"Poželeo nam je svu sreću, da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. I on je rekao da je trebalo da igramo bolje, ali da je to fudbal i da se nada da ćemo se plasirati. To je sve", rekao je Matić.

On je kazao da ga ne zanimaju loši komentari na društvenim mrežama i da je sam sebi najveći kritičar.

"Čitao sam kada sam bio mladji, sada sam iskusniji i to me iskreno ne zanima. Veoma dobro znam kada igram dobro, a kad loše i ne treba niko ništa da mi kaže. Sam sebi sam najveći kritičar. Ljudi koji pišu komentare fudbal i ne prate na taj način, verovatno samo pogledaju rezultat. Više bih voleo da dodju na stadionu i podrže nas, a posle utakmice da pričamo", kazao je Matić.

Utakmica poslednjeg kola Grupe D kvalifikacija između Srbije i Gruzije igraće se u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu