Nova vest
Fudbal

Subota, 02.09.2017.

20:45

Gaćinović: Ovakav početak sam mogao samo da sanjam

Mijat Gaćinović, najbolji igrač Srbije u pobedi nad Moldavijom, rekao je da je mogao samo da sanja ovakav početak karijere u nacionalnom timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Gaćinović: Ovakav početak sam mogao samo da sanjam
Starsportphoto

Gaćinović je bio strelac i asistent u trijumfu nad Moldavijom od 3:0, kojim su 'Orlovi' došli na korak do plasmana na Mundijal.

"Mogao sam samo da sanjam da će mi ovako krenuti u seniorskoj konkurenciji. Dva gola na dve utakmice... Svakome je san da tako krene u A timu. Drago mi je da sam u ovim godinama počeo da igram za reprezentaciju jer sam sazreo u Nemačkoj. To mi je dosta pomoglo", rekao je Gaćinović.

On ističe da ipak nije dobro otvorio susret u Humskoj.

"Nisam baš slobodno ušao u meč, posebno u prvih 10 minuta dok je bilo vruće. Kada je pala kiša bilo je lakše za igru, teren je bio brži, a onda je došlo i više samopouzdanja. Potom gol i asistencija... Sve je onda bilo lakše".

Sledeću utakmicu izabranici Slavoljuba Muslina igraju u utorak od 20.45 u Dablinu protiv Irske.

"Nema potrebe da gledamo šta rade Irci, već je važno da smo danas odigrali kako treba. Odgovara nam remi u Tbilisiju, ali je sve na nama. Čeka nas tvrda utakmica. Najbitnije je da iz Irske donesemo pozitivan rezultat jer je utakmica veoma važna", zaključio je Gaćinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve