Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.08.2017.

17:56

Stadion rasprodat, karte kod tapkaroša do 30 evra

Crvena zvezda će gostovati pred potpuno punom Đenerali Arenom u Pragu gde će igrati revanš protiv praške Sparte.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Stadion rasprodat, karte kod tapkaroša do 30 evra
B92/MLJ

U Pragu oko stadiona ima i navijača crveno-belih. Trebalo da bi da ih bude oko 2.000. Neki su došli organizovano, neki i u svojoj režiji ali karata na blagajnama više nema.

Mogu se pronaći još jedino kod tapkaroša koji na njima dobro zarađuju. Cene ulaznica su za navijače iz Srbije prodavane po ceni od 10 evra, a ispred stadiona ih tapkaroši prodaju po 30 evra.

Crvenu zvezdu i na terenu i na tribinama očekuje vruć revanš od 19 sati u kome brani 2:0 iz Beograda pre nedelju dana.

Kako javlja naš Miloš Ljubisavljević iz glavnog grada Češke, na ulicama, na i oko stadiona prisutan je veliki broj pripadnika policije, kako se eventualno ne bi ponovila situacija iz 2009. godine, kada je Zvezda poslednji put igrala u Pragu.

Tada je došlo do sukoba sa policijom, da bi se koškanje pretvorilo u opštu tuču u centru grada, a tom priliko uhapšeno je oko 50 navijača našeg tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve