Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.07.2017.

23:12

Repka: Zabrinut sam za prolaz Sparte

Nekadašnji igrač Sparte, Fiorentine i Vest Hema Čeh Tomaš Repka svestan je da je Sparta u teškoj situaciji pred revanš sa Crvenom zvezdom u Pragu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Repka: Zabrinut sam za prolaz Sparte
Getty images

Repka je optimističan i veruje da praška ekipa može dalje, ali napominje da je pritisak veći jer dolazi i posle nezadovoljavajućeg rezultata u prvenstvu sa Bohemijansom.

"Veoma je moguće da će pritisak rasti. Veoma sam zabrinut u vezi sa tim da li će proći dalje u Ligi Evrope u četvrtak. Ne kažem to kao navijač Sparte nego sam zaista zabrinut", rekao je Repka za češki ISport.

Repka je prokomentarisao i slučaj Tomaša Rosickog koji nije igrao u Beogradu.

"Pitanje je da li da igra od početka. Ne znam kakav je fizički, da li bi mogao da igra potpuno spremno. Takvi igrači u timu bi trebalo da budu tu, ali se bojim da to neće biti slučaj. Razočaran sam i ne znam šta da mislim"

On je dodao i da je Sparta mnogo potrošila na pojačanja ovog leta.

"Mislim da je bilo dosta. Deset pojačanja, mislim da je to to. Ne mogu da zamislim da će biti još deset igrača u narednom transfer periodu. Mislim da će Den Kretinski biti razuman sa ovim", istakao je Repka koji je dodao i da nije oduševljen dolaskom Đakerinija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve