Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.07.2017.

22:07

Markizio: Milan i Inter nisu konkurenti za Skudeto

Vezista Juventusa Klaudio Markizio, ne misli da će Milanu mnogo potrošenog novca doneti Skudeto sledeće godine.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Markizio: Milan i Inter nisu konkurenti za Skudeto
Getty images

Opasnost po njegovom mišljenju ne predstavlja ni Inter koji već godinama 'traži' svoju igru.

"Moraćemo da pazimo na Napoli i Romu, stavljam ih ispred, jer oba tima imaju solidan temelj za uspehe. Posle njih idu Milan i Inter, ali su mnogo menjali igrački kadar i to nikada nije lako. Milan ove sezone igra i Evropu, Inter je nema, što može da bude prednost za njih. Mnogi misle da mogu da nam budu rivali u borbi za titulu, ali oni nisu", rekao je Markizio za Gazetu Delo Sport.

Prošle sezone na drugom mestu je završila Roma, pre toga je drugi bio Napoli, ali je u proteklih šest godina prvo mesto bilo rezervisano za torinsku ekipu.

Juventus je u nedelju uveče odigrao meč protiv Rome na američkoj turneji, a 'Stara dama' je pobedila posle penala jer je u regularnom delu utakmice bilo 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve