Nova vest
Fudbal

Petak, 21.07.2017.

23:10

"Đavolima" derbi, Lukaku ponovo pogodio

U Mančester Junajtedu se nisu šalili kada su rekli da ove sezone žele titulu u Premijer ligi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

"Crveni đavoli" su savladali gradskog rivala Mančester Siti sa 2:0 na prijateljskoj utakmici u Hjustonu, igranoj na Međunarodnom Kupu šampiona. Na ovom takmičenju igraju evropski velikani tokom priprema u Americi.

Novi napadač "Đavola" Romelu Lukaku rešio je da odmah počne da se isplaćuje Junajtedu golom u 37. minutu, a mladi Markus Rašford je ubrzo posle Lukakua postavio konačan rezultat.

Belgijanac je dao gol posle loše reakcije čuvara mreže Sitija, Edersona, koji je plaćen 40 miliona evra portugalskoj Benfici. Izuzev tog kiksa, Ederson je skinuo nekoliko dobrih šansi Džounsu.

Lukaku je Sitiju dao drugi gol u dresu Junajteda pošto je prethodno postigao jedan i protiv LA Galaksija. Bolji od ostalih je bio i Henrih Mhitarijan koji je Rašfordu namestio gol.

Fil Foden, 17-godišnji tinejdžer se dobro pokazao u dresu Mančester Sitija, ali se videlo da Gvardiolinoj ekipi fale pojačanja ukoliko Siti bude ciljao bolje rezultate nego prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve