Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.07.2017.

18:40

Jovičić: Jedva čekam debi na Marakani

Novi fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić sa dosta uzbuđenja čeka revanš protiv Irtiša, koji se u četvrtak igra na stadionu „Rajko Mitić“.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Jovičić: Jedva čekam debi na Marakani
Foto/fkcrvenazvezda

Jovičić je debitovao u crveno-belom dresu pre nedelju dana u dalekom Kazahstanu, gde su Beograđani odigrali nerešeno 1:1.

Kao što je već poznato, jedan od protivnika igračima Zvezde osim fudbalera kazahstanske ekipe bio je i naporan put do devete najveće zemlje na planeti. Branko je igrajući za Amkar imao slična iskustva:

“Istina je, imao sam tokom karijere u Rusiji teška putovanja, ali stvarno nikada nije bilo ovako. Devet sati leta, četiri sata vremenske razlike... Međutim, mislim da smo se dobro oporavili od toga. Imali smo nakon dolaska u Beograd jedan trening oporavka, onda i slobodan dan, a sada treniramo normalno i pripremamo se za revanš koji nas čeka u četvrtak“, rekao je Jovičić i dodao:

“Mislim da smo u Kazahstanu odigrali jednu dobru utakmicu, a ovde moramo odigrati još jače. Čeka nas težak meč protiv jako disciplinovane ekipe koja igra u formaciji 4-5-1 ili 3-5-2, što je tipično za ruske timove sa kojima sam se susretao ranije i sigurno da u četvrtak neće biti lako“, poručuje naš novi „veznjak“.

Osim što je u Rusiji navikao na duga putovanja, tamo je takođe imao priliku da bude na terenu sa nekim od sadašnjih saigrača. Radi se o njegovim kolegama sa sredine, Donaldu i Kangi:

“Igrali smo u Rusiji jedni protiv drugih i to nekih dve godine dok su oni bili tamo. Sada smo saigrači i mogu reći da se radi o super momcima koji su me sjajno prihvatili i odgovara mi da igram sa njima. Kanga jako dobro priča ruski jezik, tako da i na terenu odlično komuniciramo“, kaže Jovičić.

Debi za naš tim je imao hiljadu kilometara daleko od Beograda, a sada sledi i onaj na najvećem stadionu u Srbiji:

“Ovo će mi biti prvi put da igram na Marakani pred Delijama tako da sam veoma uzbuđen jer znam da oni pružaju veliku pomoć fudbalerima Zvezde. Zato bi ih i pozvao ovom prilikom da što više ispune stadion i da se zajedno plasiramo u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope“, zaključuje crveno-beli novajlija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve