Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.07.2017.

14:22

Hames Rodriges prešao iz Reala u Bajern

Fudbaler Real Madrida Hames Rodriges prešao je na dvogodišnju pozajmicu u Bajern Minhen, saopštio je šampion Nemačke.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Hames Rodriges prešao iz Reala u Bajern
Getty images

Bajern je naveo da će 25-godišnji kolumbijski fudbaler potpisati ugovor kada prođe lekarske preglede. U sklopu dogovora, postoji mogućnost da Bajern otkupi Rodrigesov ugovor od Reala.

"Dovođenje Hamesa Rodrigesa je bila najveća želja našeg trenera Karla Ančelotija, zbog njihove uspešne saranje u Madridu", rekao je predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Rodriges je prešao u Real iz Monaka posle dobrog nastupa na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, na kome je bio najbolji strelac sa šest golova.

On je tada potpisao šestogodišnji ugovor sa "kraljevskim" klubom. Za vreme Ančelotijevog boravka u Realu, Rodriges je u 46 utakmica posstigao 17 golova, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu kod Zinedina Zidana.

Prošle sezone odigrao je 22 prvenstvene utakmice. Rodriges je odigrao ukupno 111 utakmica za Real, postigao je 36 golova i imao 41 asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve