Nova vest
Fudbal

Petak, 30.06.2017.

17:34

Mbape ućutkuje glasine, predstavio novi dres

Polufinalisti Lige šampiona i njihov talentovani napadač koga uporno "juri" Real Madrid predstavili su dresove "Kneževa" za novu sezonu uz interesantnu poruku.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mbape ućutkuje glasine, predstavio novi dres

Monako je na svom Tviter profilu objavio fotografiju na kojoj se promovišu i dresovi, ali na slici je u prvom planu Mbape.

Toma Lemar, Đibril Sidibe, Radamel Falkao i Juri Tilemans se nalaze iza Mbapea, a ispod fotografije piše "Novi dres za sledeću sezonu... Svi smo spremni".

Mbape pritom preko usta drži prst koa da ućutkuje glasine o svojoj budućnosti i transerima. Za igrača Monaka su bili zainteresovani i Arsenal, a posebno je bio "zagrizao" Real Madrid.

Osim Bakajoka koji ide u Čelsi i Fabinja koji bi takođe mogao iz kluba ovog leta, Monako bi mogao da sačuva igračko jezgro. Mbapeu ne smeta da provede još jednu sezonu u klubu u kome je "eksplodirao" što je prema ranijim glasinama bio jedan od uslova čelnicima Reala.

Povećanje plate se podrazumeva, pa će Mbape mogao da zarađuje oko 8,5 miliona evra po sezoni, dok sada zarađuje oko milion. Kada bude želeo da ozbiljnije razmišlja o kupovini igrača, i Real će morati malo da "pročisti" svoje redove jer transfer Mbapea neće biti jeftiniji od 150 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve