Nova vest
Fudbal

Petak, 30.06.2017.

15:05

"Ujedinimo se i dajmo podršku Vengeru"

Izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis zamolio je navijače da podrže trenera Arsena Vengera i dodao da londonski tim tokom prelaznog roka

Izvor: PT

Autor: PT

Getty Images

"Želeo bih da budemo ujedinjeni. Mučili smo se jer nije bilo tako. Bilo je nesuglasica. Upravo nam to nedostaje i to je dovelo do nezadovoljstva. Mi u Upravi to znamo. Molim vas, ujedinimo se i dajmo našem treneru podršku", rekao je Gazidis na druženju s navijačima.

Venger je krajem maja potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Arsenalom i pored negodovonja dela navijača. On je tada iskazao nadu da Arsenal predstojeće sezone može do trofeja u Premijer ligi.

Arsenal je ovog leta već doveo Seada Kolašinca iz Šalkea, a Gazidis je kazao da klub razmišlja o dovodjenju "vrhunskih igrača".

"Imamo tri puta više skauta nego što je to bila slučaj pre četiri godine. Verujem da ukoliko želimo da budemo klub najviše klase na terenu, isto tako moramo da budemo i najviše klase van terena", rekao je Gazidis.

Arsenal nije osvojio titulu u Premijer ligi 13 godina, a za to vreme u 11 sezona ekipa je imala najmanje 10 bodova zaostatka za šampionom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve