Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2017.

09:51

Latina pred bankrotom, ostaje li Boaći u Zvezdi?

Italijanski drugoligaš Latina nalazi se pred bankrotom zbog čega bi mogla da profitira Crvena zvezda.

Izvor:

Autor:

Latina pred bankrotom, ostaje li Boaći u Zvezdi?
Getty Images

Ričmond Boaći, najbolji strelac crveno-belih, stigao je u Beograd prošle zime na osamnaestomesećnu pozajmicu, ali će ona postati ništavna u slučaju ovog scenarija.

Zvezda se priliskom dolaska Ganjanina obavezala da će milion evra od buduće prodaje proslediti Latini, dok bi eventualni ostatak novca priprao vicešampionu Srbije.

Ipak, kako sada stoje stvari – Boaći bi mogao da potpiše višegodišnji ugovor sa timom sa Marakane, čime bi crveno-beli stekli mogućnost da sav novac od njegovog budućeg transfera ostane u Ljutice Bogdana.

Prema našim saznanjima, rukovodstvo kluba već je započelo pregovore sa Ričmondom oko potpisivanja ugovara, a, iako ga traži nekoliko klubova iz Engleske i Belgije, i sam igrač ima želju da ostane u Beogradu i u narednoj sezoni.

Prethodnih dana, posle dolaska novog trenera Vladana Milojevića, odnosno sportskog direktora Mitra Mrkele, krenule su spekulacije oko mogućih pojačanja, a prva su se na listi našla imena jednog povratnika, bivšeg mladog reprezentativca i nigerijskog krilnog napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve