Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.05.2017.

20:43

Kuman: Barkli da odluči do sledeće nedelje

Ispred igrača Evertona Rosa Barklija postavljen je ulitimatum, da ako ne potpiše novi ugovor sa Evertonom do kraja sezone klub će morati da ga proda.

Izvor: PT

Autor: PT

Kuman: Barkli da odluči do sledeće nedelje
Getty Images

Ovo su reči menadžera “Karamela“ Ronalda Kumana koji je izjavio da želi radi sa igračima koji hoće da igraju za Everton.

Ili će prihvatiti ugovor, ili ćemo ga prodati. Ukoliko mu treba toliko vremana da razimsli, onda ima sumnje u to što radi, a ja želim da treniram igrače koji žele da igraju ovde. Nećemo čekati do avgusta, sledeće nedelje želimo odgovor“, rekao je Kuman.

Podsećamo, Rosu Barkliju ugovor ističe na leto 2018. godine i ukoliko ostane u klubu, a ne produži ugovor Everton neće moći da profitira, jer će klub napustiti kao slobodan igrač.

Do kraja premijerligaške sezone ostalo je još dva kola, što znači da Barkli ima još deset dana da odluči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve