Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.04.2017.

23:15

Ančeloti: Ne smemo ispuštati Ronalda iz vida

Trener Bajerna Karlo Ančeloti upozorio je igrače da ne smeju da ispuste Kristijana Ronalda iz vida ako žele da pobede Real i plasiraju se u polufinale LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Ančeloti: Ne smemo ispuštati Ronalda iz vida
Foto: Getty images

Real je u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona pobedio Bajern u Minhenu sa 2:1, a oba gola za "kraljevski" klub postigao je upravo Ronaldo, za preokret u drugom poluvremenu.

"Sitni detalji su odlučili prvu utakmicu i moramo na njih da se fokusiramo. Ne smemo Ronalda da ostavljamo samog. Imamo manje šansi nego u prvom meču, ali sigurno je da možemo da pobedimo. Prvih 60 minuta u Minhenu je bilo dobro, ali smo nakon toga napravili previše grešaka", rekao je Ančeloti.

Ančeloti je naveo da je Robert Levandovski trenirao sa timom bez problema.

"To je veliki podstrek za nas, ali nećemo menjati strategiju. Važno je i što će Žerom Boateng i Mats Humels trenirati sa ekipom pa ćemo videti kako izgledaju stvari", rekao je trener Bajerna.

Real će meč protiv Bajerna igrati bez Gareta Bejla.

"Imaju dosta dobrih igrača koji mogu da zamene Bejla. Nećemo mnogo brinuti o tome", rekao je Ančeloti.

Revanš utakmica igra se u utorak u Madridu od 20:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve