Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2017.

19:05

UEFA kaznila Barselonu i Napoli

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je Barselonu sa 19.000 evra, ali i šest drugih klubova zbog incidenata na utakmicama LŠ.

Izvor: SM

Autor: SM

UEFA kaznila Barselonu i Napoli
Getty Images

Barselona je kažnjena jer su navijači tog kluba ušli na teren kako bi proslavili veliku pobedu nad Pari Sen Žermenom, ali i zbog žutih i crvenih kartona koje su zaradili igrači španskog kluba.

Sent Etjen će morati da plati 50.000 evra zbog neprimerenog ponašanja svojih navijača i korišćenja pirotehnike na meču protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

Napoli je kažnjen sa 38.000 evra zbog incidenata na utakmici protiv Real Madrida, a Rostov sa 16.000 evra zbog pirotehnike koju su koristili navijači tog kluba na meču protiv Sparte iz Praga.

UEFA je kaznila i Mančester siti sa 18.000 evra, a razlog su ulazak navijača na teren i ubacivanje predmeta na meču protiv Monaka.

Najmanje novca za kazne moraće da odvoje Arsenal i Bajern iz Minhena. Engleski klub je kažnjen sa 5.000, a nemački sa 3.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve