Nova vest
Fudbal

Petak, 17.03.2017.

17:40

Spaleti: Nije Džeko kriv, on nas je doveo ovde

Trener Rome Lučano Spaleti stao je u odbranu napadača Edina Džeka koji se našao na udaru kritika posle eliminacije "vučice" iz Lige Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Spaleti: Nije Džeko kriv, on nas je doveo ovde
Foto: Getty images

Iako je postigao 30 golova ove sezone, navijači su prebacili bosanskohercegovačkom reprezentativcu što nije bio strelac u dvomeču sa Olimpikom iz Liona.

Roma je ispala u osmini finala LE od francuskog tima, uprkos pobedi 2:1 kod kuće, zbog poraza u Lionu 4:2 u prvoj utakmici.

"Naravno da su neki igrači mogli i morali da odigraju bolje, ali nije pošteno kritikovati Edina Džeka. On nas je doveo ovde. Videli ste Mohameda Salaha. Na primer, on je trebalo da odigra bolje i reši neke situacije onako kako on zna. Ali, to je fudbal i on je pun uspona i padova", rekao je Spaleti.

Roma je druga u Seriji A sa osam bodova manje od lidera Juventusa. Džeko je drugi strelac Kalča sa 20 golova, dva manje od Andree Belotija iz Torina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve