Maradona za B92: Obama, Klinton, Buš? Miki Maus

Dijego Armando Maradona otkrio je u eksluzivnom intervjuu za B92web šta misli o svetskim političarima, a posebno o liderima Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: B92
Podeli
@PasionTotaltv/Twitter
@PasionTotaltv/Twitter

Maradona za B92: Mislim se – sve je namešteno

Maradona za B92: Federer broj jedan, a Đoković je fenomen

Maradona za B92: Od Delija aplauz, a mi bismo Riverovima majku...

Tokom veoma burnog i kontroverznog života, ’El Pibe del Oro’ privlačio je pažnju na sebe majstorijama na terenu, ali – u istoj meri – i incidentima i nesportskim stilom života van njega.

Specifičan spoj karaktera, temperamenta i svega onoga što je prošao za svojih 56 godina načinio je od njega više od fudbalera – više od samog sportiste.

Upravo ga je karakter, zajedno sa ličnim stavovima i pogledima na svet oko nas, vodio i u društvo nekih od najmoćnijih državnika dvadesetog veka, pa za sebe može da kaže da je bio jedan od najboljih prijatelja sa Fidelom Kastrom, Ugom Čavesom, Muamerom Gadafijem...

To su ljudi koji su po meni drugačiji i o njima treba pričati. Imao sam priliku da upoznam tvoje zemljake Emira Kusturicu i Novaka Đokovića, koji su takođe veliki ljudi, ali sa kojima možeš da pričaš na način kao što to ja sada činim s tobom“, kaže Maradona za B92.

Ukoliko ste propustili, prvu epizodu možete pogledati OVDE, drugu OVDE, a treću OVDE, dok vas u petoj, poslednjoj epizodi očekuje priča o novcu, kući, slavi i porodici.

Sticajem okolnosti, ispostavilo se da je naš Nemanja Đorđević poslednji novinar koji je sa Dijegom imao priliku da priča o Fidelu Kastru, dok je čuveni lider Kube bio živ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu