Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.12.2016.

15:15

Lalatović: Vučiću, dabogda vladao još 50 godina

Trener Vojvodine Nenada Lalatović održao je izuzetno zanimljivu konferenciju za medije

Izvor:

Autor:

Lalatović: Vučiću, dabogda vladao još 50 godina
StarSport

Lalatović je govorio o isključenju protiv Javora, sudiji Bojanu Nikoliću, predsednik FSs Slaviši Kokezi, ali i o premijeru Aleksandru Vučiću.

"U Ivanjici sam isključen jer sam rekao u 85. minutu – 'Aj, reci golmanu da ubaci loptu u teren zadržava igru'. Znate šta sam rekao o njegovom suđenju i 'seckanju igre' posle Rada i kažžnjen sam sa 300.000 dinara i jednu utakmicu pauze. Tražim od Slaviše Kokeze da me ovoga puta kazni doživotno ako sam ružnu reč rekao Nikoliću kada sam napuštao teren. Ja imam kod kuće troje dece i da mi neko kaže njima da fali dlaka sa glave ja bih rekao – 'Secite mi ruke'. Pa eto, vidite koliko volim svoju decu i nek' ne mogu više da radim i zarađujem novac", emotivno je ispricao Lalatović.

On je ponovo zatražio poligrafsko ispitivanje.

"Nisam mislio da je lični sukob, ali sada mislim. Boli me Niš, boli me Ivanjica, kao da mi neko nabije nož u srce. I na to sve pročitam sve to. Ako treba i policija neka reaguje, ako je gospodin Nikolić kavaljer neka kaže da je prečuo, pogrešio. Ne tražžim izvinjenje".

Na konferenciji za novinare, Lalatović je pohvalno govorio i o premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

"Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još 50 godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način".

Potom je Lalatović pohvalio i prvog čoveka FSS Kokezu.

"Bio sam za to da dođe na čelo FSS i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo – kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo", zaključio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve