Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2016.

10:52

Ivanović: Teže protiv Partizana nego protiv Zvezde

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je da njegovu ekipu protiv Partizana očekuje teži meč nego protiv Crvene zvezde u prethodnom kolu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ivanović: Teže protiv Partizana nego protiv Zvezde
Foto: StarSport

Fudbaleri Napretka su u prethodnom kolu izgubili od Zvezde sa 0:1 na domaćem terenu, a u petak gostuju Partizanu u prvoj utakmici 17. kola Superlige.

"Nakon poraza od Crvene zvezde na domaćem terenu i gubitka sva tri boda, sledećih pet utakmica će biti jako teške za nas. Prva na redu je protiv Partizana koji je u ovom momentu u boljoj formi od Zvezde i dočekuje nas na domaćem terenu. Mi, s druge strane, nemamo šta da izgubimo, biće nam teže nego protiv Zvezde u Kruševcu", rekao je Ivanović, objavljeno je na sajtu kluba.

Klub iz Kruševca je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 31 bodom, dok je Partizan drugi sa četiri boda više.

"Kratak je vremenski period za pripremu za tu utakmicu, ali smoći ćemo snage i sigurno se nećemo braniti. Gledaćemo da pružimo najbolje u ovom momentu što možemo i videćemo kakav će rezultat biti", rekao je Ivanović.

Utakmica je na programu u petak od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve