Nova vest
Fudbal

Subota, 12.11.2016.

00:12

Tadić: Nos nije bitan, samo bod

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić rekao je da mu je žao zbog greške koju je napravio na utakmici s Velsom i dodao da je najvažnije da je osvojen bod.

Izvor:

Autor:

Tadić: Nos nije bitan, samo bod
Getty Images

"U početku smo kontrolisali igru i sve smo imali u svojim rukama, ali se desila ta situacija gde je samo trebalo da izbijem loptu u aut, bez veze sam komplikovao i primili smo gol. Posle toga smo opet pokazali karakter i stabilnost, trudili smo da željom i borbom nadoknadimo neke stvari i mislim da smo dobro odigrali", rekao je Nastasić.

Reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 1:1 s Velsom u Kardifu u utakmici četvrtog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

"Nismo dopustili Velšanima da toliko ugroze naš gol, znali smo da će čekati naše greške i to se desilo, ali na kraju mislim da treba da budemo zadovoljni bodom. Danas se desila ta moja greška i iskreno mi je žao. Uspeli smo da postignemo gol i da izvučemo bod", rekao je Nastasić.

Dušan Tadić je igrao povređen od 35. minuta. Njega je u nos udario Tejlor.

"To nije bitno, bitno je da smo mi uzeli bod, to je najbitnije. Znali smo da je Španac sudija, mislio sam da neće dozvoliti da se igra malo jače. Imao je par puta priliku da možda pokaže nekom drugi žuti karton... Ali nema veza, bitno da smo uzeli bod i da smo se borili za reprezentaciju", rekao je Tadić.

Srbija je druga u Grupi D sa osam bodova, ima dva manje od vodeće Irske, dva više od Velsa, četiri od Austrije, šest od Gruzije, a sedam od poslednjeplasirane Moldavije.

"Kako se utakmica odvijala mislim da je ovaj bod velik kao tri. Bitno je i da nam Vels nije prišao... Znamo da će grupa biti jako teška i da neće biti lako, skupljamo bodove", rekao je Tadić.

Ivan Obradović istakao je da se ekipa borila do kraja.

"Od početka ovih kvalifikacija tim je pokazao karakter i to je ono što nas raduje. Ulazimo u novu godinu sa pozitivnim rezultatom što je jako bitno. Idemo puni samopouzdanja napred... Možda fizički nisam na onom nivou, ali mislim da se to danas nije osetilo. Uživao sam i drago mi je zbog boda", rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve