Nova vest
Fudbal

Subota, 12.11.2016.

23:40

Kolman i Bejl: Zaslužili smo pobedu

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da su njegovi igrači razočarani posle remija sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor:

Autor:

Kolman i Bejl: Zaslužili smo pobedu
Getty Images

"Oduševljen sam igračima, mislim da smo uradili dovoljno večeras da osvojimo bodove. Igrači su apsolutno razočarani", rekao je Kolman posle utakmice.

Vels i Srbija odigrali su nerešeno 1: 1 u Kardifu u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Velsa je treća na tabeli Grupe D sa šest bodova, odnosno ima dva manje od Srbije na drugom mestu, a četiri manje od prvoplasirane Irske.

"Igraćemo s Irskom dva puta. Oni su tim koji postavljaju najviše standarde. To je zanimljivo, to je fantastično. Da smo pobedili Gruziju i sa ovim bodom večeras, to bi bilo OK, bili bismo na pravom putu", rekao je Kolman.

Sa selektorom je saglasan i strelac prvog gola i najbolji igrač ekipe Garet Bejl.

"Veoma smo razočarani u ovom trenutku. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, ali onda smo ukopali. Imali smo 1:0 do 85. minuta... Ovo su dva izgubljena boda", rekao je Bejl.

Vels je poveo golom Bejla u 30. minutu, a izjednačenje i bod Srbiji doneo je Aleksandar Mitrović u 86. minutu.

"Želeli smo sva tri boda, borili smo se dobro danas, ali svaka čast Srbiji. I dalje smo neporaženi, hajde da ostanemo pozitivni", rekao je vezista Džo Ledli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve