Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.10.2016.

11:35

Đurđević: Bio mi je potreban predah

Uroš Đurđević obeležio je pobedu Partizana nad Radnikom u subotu (3:1) sa dva gola, nakon što je preskočio meč u Kupu sa Žarkovom.

Izvor: AK

Autor: AK

Đurđević: Bio mi je potreban predah
Foto: StarSport

Mladi napadač je na sedam nastupa u crno-belom dresu postigao tri gola i polako postaje ključni napadač ekipe Marka Nikolića.

"Ekipa stalno izbaci nekog pojedinca, danas sam to ja, ali je u svemu najbitnije da smo pobedili i odneli tri boda. Došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao dosta utakmica za Partizan i reprezentaciju za kratak period. Nisam igrao Kup utakmici i tada sam se malo osvežio", rekao je Đurđević.

Đurđević je doneo vođstvo crno-belima posle kontranapada u devetom minutu, a u 76. je potvrdio pobedu nakon greške golmana Radnika.

"Jeste kiks golmana, ali moram priznati da je teren bio lošiji i lopta mu je odskočila nezgodno. Srećom po nas ispratio sam je do kraja i postigao drugi gol", istakao je napadač Partizana.

Crno-beli za sedam dana dočekuju Novi Pazar, u 15. kolu Superlige Srbije.

"Novi Pazar je uvek nezgodan protivnik. Igramo na svom stadionu i ako budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo ostvariti još jednu pobedu", zaključio je Đurđević u izjavi za zvanični sajt kluba.

Parizan deli drugu poziciju sa Vojvodinom sa po 29 bodova, tri manje od lidera Crvene zvezde, ali uz meč više od rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve