Nova vest
Fudbal

Subota, 29.10.2016.

21:35

Klop: Ja sam veoma srećan čovek

Menadžer Liverpula Jigren Klop bio je srećan kao malo dete nakon pobede na Selhurst parku u subotu popodne.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Ja sam veoma srećan čovek
Foto: Getty images

"Redsi" su savladali Kristal Palas 4:2, u spektakularnom meču u kojem je prvih pet golova postignuto u prvih 45 minuta, te nastavili borbu sa Mančester Sitijem i Arsenalom za prvo mesto na tabeli (svi po 23 boda).

"U prvih 15 minuta nismo bili na 100 odsto, a onda smo za pola sata stvarali šansu za šansom. Bila je ovo veoma neizvesna utakmica i na kraju zaslužena pobeda. Ja sam veoma srećan čovek. Oba gola koja su postigli u prvih 45 minuta su bili naši pokloni njima. U drugom poluvremenu Palas je stvarno bio dobar. Bilo je teško, ali na kraju je zasluženo i to je dobro", rekao je Klop.

Liverpul je upisao sedmu pobedu u šampionatu i stigao do 23 boda i tako se izjednačio sa Mančester sitijem i Arsenalom na vrhu tabele Premijer lige.

"Teško gostovanje, prava bitka, ali u drugom poluvremenu smo bili sjajni, priveli mirno utakmicu kraju, oduševljeni smo", rekao je kapiten Liverpula Džordan Henderson.

Liverpul u sledećem kolu dočekuje Votford na Enfild Roudu 6. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve